Voorbereidingen
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost
23 Mei 2004 | Kameroen, Buéa
Bekijk de voorbereidingen en het verloop van mijn stage in Kameroen op mijn website en meld je aan op de mailinglist!
De ticket is van de week geboekt: Brussel naar Douala op 2 september 2004 en terug naar Brussel op 1 februari vroeg in de ochtend.
Groeten Joost
25 Mei 2004 - 08:34
Nico:
Joost,
Alvast heel veel succes met deze grootse plannen. -
25 Mei 2004 - 14:38
Joost:
He Poepzak!
Was het maar alvast 2 september...of niet? Neem je trouwens je mountainbike mee? Volgens mij kun je je daar best uitleven!
Cheers mate! -
25 Mei 2004 - 15:09
Nico:
Ja POEPZAK!
Mountainbike gaat uiteraard mee!! kijk maar eens op nicotanis.waarbenjij.nu naar de fotos van het Peak District, ligt niet ver van waar ik naartoe ga! -
25 Mei 2004 - 15:20
Bart In Brasil!:
Hey Joost,
Komt me errug bekend voor deze site... niet echt orgineel he ;-)
Mooi is dat trouwens, kom ik terug in Nederland, naai jij er tussenuit... Voor september iig dan nog maar een keer biken. Moet ik wel eerst ff trainen na alle caipirinas van de laatste weken :-)
Chau chau,
Bart -
25 Mei 2004 - 15:20
Geert:
Sexy foto Joost!!!! Ik zie je nog veelvuldig voor je vertrekt dus tot morgen!! -
25 Mei 2004 - 15:33
JOOST:
Coen, wil je wel je eigen naam gebruiken, ik begrijp dat je graag mee wil naar Afrika, maar ja, ga rustig verder met afstuderen in het provinciehuis. Geintje, nico vroeg zich al af waar mijn reactie over ging, maar dat is moeilijk uit te leggen.
Bart, we gaan zeker nog eens biken, maar laten we eerst eens een biertje drinken en jou verhalen aanhoren en jou foto's bekijken?!
Lekkere foto He, tot morgen Geert. -
25 Mei 2004 - 16:25
De Baas:
Altijd klieren die Coen, zal hem morgen aan een straftraining onderwerpen in de Euro!
Joost veel plezier in Kameroen en dat je er ook nog wat van mag leren. -
25 Mei 2004 - 17:28
Mafkees:
Joost heel veel plezier ik zie je morgen wel weer hahaha -
25 Mei 2004 - 18:15
Francien:
Nou ik heb dus ook nagenoeg een ticket geboekt en kom van 23 december tot 14 januari. Ja ja op mijn verjaardag sta ik om 8 uur 's ochtends weer op brussel.
Succes met de voorbereiding en als je iets van Orock hoort...
Nou doei! -
26 Mei 2004 - 11:02
Regina:
leuk die site we blijven je volgen met zijn drieeen -
27 Mei 2004 - 10:54
Bodycount:
leuke site ik zal het zeker gaan volgen
succes -
27 Mei 2005 - 14:25
Sam:
hoi leuke verhaal maar kom ook een kijken op www.samontour.com