Ik zit niet in Buea! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Joost Hoornweg - WaarBenJij.nu Ik zit niet in Buea! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Joost Hoornweg - WaarBenJij.nu

Ik zit niet in Buea!

Door: Joost

Blijf op de hoogte en volg Joost

04 Juni 2004 | Nederland, Amsterdam

Hallo!!

Ik ben nog helemaal niet in Buea, zoals op de site staat. Hopelijk wordt dit gewijzigd als ik dit bericht plaats. Ik weet zelf niet meer hoe het werkt, maar goed. Zomaar wat foto's in het fotoboek gezet, om te laten zien waar ik wel zit, in Nederland!! Ik heb na een jaar maar eens de mogelijkheden van mijn telefoon uitgeprobeerd en ik vind het niet tegenvallen, maakt leuke foto's.
Maar over de stage, nou dat gaat wel goed komen. Komende vrijdag ga ik maar eens een visum halen en wat medische zorg laten doen. Mijn liefste zus gaat me lek prikken tegen allerlei enge ziekten, goed hoor! Ticket is geboekt enzo.....
Bekijk de foto's eens.

Wat misschien wel leuk is te melden is dat eind juni waarschijnlijk een stukje in de rubriek FAKE van het groeiend best zal verschijnen. Ik ben het al aan het schrijven. De krant wordt ook gemaakt door jongeren en zeker ook voor jongeren, maar dat wil wel zeggen dat zij het moeten goedkeuren. Zal wel goed gaan verwacht ik. Bob, zeg ze maar wat jij ervan vind, dan komt het goed, hoop ik.

Bij de weg, ik zoek nog steeds sponsors.

Groeten Joost en tot het volgende bericht!!

• 04 Juni 2004 - 14:36

Coen:

He Joost!

Het is maar goed dat je nog in Nederland zit, ant dan kunnen we tenminste nog eens een pilske drinken!

• 05 Juni 2004 - 16:39

Francien:

ja lekker coen, kom ik zeker binnenkort doen (nou ja geen pils, dat weet je he). In ieder geval de 19e! Feestje!

• 07 Juni 2004 - 15:21

Joost:

Ja lekker coen en francien, nou ja veel pils, dat weet je he). He ieder geval de 19e! Feestje! Heb je verder nog wensen, behalve bier? Kom ook nog eens de ardenner-boterham-bieren drinken....

• 07 Juni 2004 - 15:22

Joost:

Vandaag heb ik ticket opgehaald bij mytravel eindhoven. Mensen van scouting oud best, ik vond het een cool weekendje! Groeten

• 08 Juni 2004 - 10:42

Joost:

Zo, ze prikken me helemaal lek bij de ggd. Net even langs geweest, mocht meteen doorlopen, het was rustig. Vier spuiten gehad en volgende maand weer twee. Ik moet zelfs drie weken voor vertrek beginnen met malaria-tabletten. Nu eerst drie weken van die tabletten op proef, om te testen of ik geen waanbeelden en huneurschommelingen krijg...... ik ben benieuwd!

Groeten Joost

• 08 Juni 2004 - 14:38

Regina:

lek geprikt?? kom je dan magerder thuis als dat je ging? Weer een stap in de richting naar kameroen.
    Trouwens leuk die foto van marleen op haar website. Als ik het goed zie bij jou op de kamer gemaakt groetjes

• 11 Juni 2004 - 07:23

Jan-willem:

Leuk idee joost!

Zal het zeker blijven volgen en kan je zeggen er is niks mooiers dan reizen.
    Succes alvast..
    Jw

• 11 Juni 2004 - 21:58

Francien:

Misschien moet je de laatste zin van je bericht even wijzigen in: bedankt sponsors!

Of zoek je er nog meer??????

• 11 Juni 2004 - 22:16

Nelleke:

Fantastisch een schijnzoon die zo iets onderneemt!Ik kan het zeer waarderen, alleen jammer dat Francien je zo lang moewt missen. En dat je dan helemaal geen koffie meer met me drinkt. Succes met je voorbereiding. Dat je een goede en inspirerende tijd mag hebben wens ik je toe.

• 13 Juni 2004 - 12:47

Emiel:

Ha Joost,

Bedankt voor je reactie op het weekend, ik heb ook erg genoten.
    Succes met de voorbereidingetjes en we zien elkaar wel weer op de hut of zo!

• 13 Juni 2004 - 17:33

Marleen:

Ha Joost.
    Heb je mn mail gehad? Stond eigenlijk alleen maar in dat ik mn ticket heb geboekt!!!
    Maandag of dinsdag ga ik ook naar de ggd om me lek te laten prikken.
    Enne.....heb je al waanbeelden van die pillen? anders kom maar bij zuster marleen hoor!!
    groetjes

• 15 Juni 2004 - 15:18

Joost:

Nou, ik heb nog geen waanbeelden, marleen, maar eventuele hulp is altijd welkom. Ik zit momenteel in de tentamenperiode, vandaar wat weinig reacties en nieuwe berichten, maar in de vakantie volgt er meer.

• 17 Juni 2004 - 22:15

Nancy:

Ha Joost, ook jij succes met je voorbereidingen en je tentamens, net als zuster Marleen zal ik ook meester Joost volgen tijdens zijn reis. Jullie sites staan al onder de favorieten. Heb jij trouwens al iets gehoord van de gemeente ?

• 17 Juni 2004 - 22:34

Joost:

Ja ik heb iets gehoord van de gemeente, nancy. Ik bel je vrijdag 18 juni, anders bespreken we het zaterdag middag/

• 23 Juni 2004 - 10:33

Anton:

He Joost ik sta in je mailinglist. Dus hou me op de hoogte..

Greets Anton

• 01 Juli 2004 - 20:46

Francien:

Nou joost is het zo langzamerhand niet eens tijd om een nieuw bericht erop te zetten. ik kijk erg vaak maar ken de tekst al uit mijn hoofd. Nog 8 weken...

• 02 Juli 2004 - 08:46

Regina:

ja fancien dat vind ik ook wat nieuwe wetenswaardigeheden zou wel leuk zijn om te lezen. Er zal vast wel weer wat gebeurd zijn sinds het laatste bericht. groetjes