Nog een maand.......
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost
04 Augustus 2004 | Nederland, Amsterdam
Nog een maandje en dan is het eindelijk zover.
Intussen is er een derde sponsor bijgekomen, namelijk Bouwbedrijf van Laarhoven uit Best. Ook deze mensen hartelijk dank voor de sponsering. Ik heb laatst gebeld, maar jullie waren met vakantie.
Nu ben ik aan het werk bij de bios. Nog een weekje en dan vakantie!
Voor Lucien:
Ik zal nog eens langs komen! Hopelijk zit ik dan niet drie en een half uur in de trein om van 's-Hertogenbosch naar Eindhoven te komen. Maar goed, je moet er iets voor over hebben, zeg ik maar.
Voor alle welpen en leiding:
Ik vond het een geweldige week kamp, ik heb erg veel gelachen, ik hoop jullie ook! Volgend jaar weer soep met slierten, en gaan we zeker op de fiets.
Pa en ma, een prettige vakantie deze week.
En voor alle andere natuurlijk ook veel plezier tijdens alle vakantie's!!
Groeten Joost
06 Augustus 2004 - 12:57
Baldarian:
Ha Joost!
Hier een bericht vanuit de UK. Veel succes met alle laatste voorbereidingen.
Hier alles goed!
Ik heb zojuist mijn website ook weer van een bericht voorzien, dus ga maar snel lezen.
Nico -
23 Augustus 2004 - 08:34
Helge:
hoe gaat het daar. Al mooie dingen gezien? Leren de mensen de dingen wel.
p.s tot enkele maanden. -
25 Augustus 2004 - 18:49
Marleen:
hey broertje.
nog maar 8 dagen!!!! komt wel erg dichtbij hoor!
kun je je al voorstellen dat je daar over een ruime week al bent?
ik geloof het niet, ik zal je wel gaan missen hoor!!! gelukkig kunnen we elkaar volgen via het net.
ik zie je zondag weer! dikke kus marleen -
28 Augustus 2004 - 13:15
Joost:
Ja, tot zondag Marleen! Ik kan me idd niet voorstellen dat het nog maar zo kort is in Nederland, maar aan de andere kant heb ik ook al veel foto's van daar gezien, dus een beeld heb ik wel.
Zeg helge, ik hoop dat je de verhalen van mijn site ook aan de rest van de welpen verteld, veel plezier op alle zaterdagen de komende tijd.
groeten aan de rest, Joost -
29 Augustus 2004 - 11:59
Harriet En Adri:
Nog een paar daagjes en dan gaat het grote avontuur beginnen.
Wij hopen dat je veel succes hebt met je stage en dat je ook kunt genieten van alle dingen die Kameroen te bieden heeft.
Veel geluk en veel succes en veel plezier. -
31 Augustus 2004 - 19:37
Beanca Geurts:
Hoi Joost,
Nog 2 dagen in het herfstachtige Nederland. Ik denk niet dat je de mail nog zult lezen voor je vertrekt.
Ik wens je een geweldige tijd in Kameroen, spannend hoor!
Verder zal ik wel van Regina horen hoe je het daar vergaat.
Fijne vliegreis.
Groetjes Beanca (ex collega van Regina)
ps. Complimenten voor de mooie site